Home Zuid-Holland Den Haag Bewoner overmeesterd woninginbreker

Bewoner overmeesterd woninginbreker

Een 43-jarige bewoner van een woning aan de Sportlaan wist donderdag 15 augustus om 14.30 uur een inbreker te overmeesteren en aan te houden. De bewoner raakte hierbij lichtgewond.  De bewoner betrapte twee inbrekers die zijn woning waren binnengedrongen. Hij aarzelde geen moment en greep één van de inbrekers vast. Ze raakten met elkaar in gevecht. De inbreker sprong daarbij door een ruit teneinde te ontsnappen. Omwonenden hoorden gestommel en belden direct daarop via 1-1-2 de politie.

Politieagenten wisten één van de inbrekers, een 36-jarige man uit Littouwen aan te houden. Zijn medeverdachte wist te ontkomen. De aangehouden man moest ter controle naar het ziekenhuis omdat ook hij gewond raakte. Een uitgebreide zoektocht naar de tweede verdachte leverde niets op. Zij identiteit is inmiddels bekend.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Getuigen winkeloverval gezocht

De politie zoekt getuigen van een gewapende winkeloverval aan de Beatrijsstraat op zondaga…