Home Zuid-Holland Den Haag Overval op juwelier voorkomen

Overval op juwelier voorkomen

Dankzij doortastend optreden van het personeel en de politie is donderdag een overval op een juwelierszaak aan de Hoogstraat voorkomen. Een 19-jarige Hagenaar is aangehouden. Medewerkers van de juwelierszaak belden rond 16.15 uur de politie, omdat ze het zenuwachtige gedrag van de Hagenaar niet vertrouwden. De politie was zeer snel ter plaatse en controleerde de man. Hij bleek een niet van echt te onderscheiden nepvuurwapen en een bivakmuts bij zich te hebben. Daarop is hij aangehouden.

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…