Home Zuid-Holland Den Haag Man aangehouden voor mishandeling en vernieling

Man aangehouden voor mishandeling en vernieling

Een 20-jarige Bosschenaar werd woensdagavond rond 23.20 uur op het Stationsplein aangehouden omdat hij eerder in de avond zijn 42-jarige moeder mishandeld zou hebben in hun woning. Ook zou hij een ruit hebben vernield. Rond 20.30 uur zou hij tijdens een ruzie met zijn moeder pannen met o.a. soep en olie naar haar hoofd geslingerd hebben waarbij de vrouw aan haar knie geblesseerd raakte. Vervolgens werd zij door haar zoon omver geduwd en gooide hij een sleutelbos door een ruit van de voordeur. Hierna vertrok hij. Het slachtoffer alarmeerde de politie die aan de hand van een signalement kort hierna de man kon inrekenen. Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan en de verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

 

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Den Haag – Politie onderschept verdovende middelen in haven Scheveningen

De politie hield dinsdagochtend 9 maart rond 01:20 uur twee verdachten aan, nadat agenten …