Home Zuid-Holland Den Haag Dronken en agressieve man zorgt voor commotie

Dronken en agressieve man zorgt voor commotie

Een dronken agressieve man bezorgde de politie woensdagavond veel werk en hij verzette zich hevig toen de agenten hem aan wilden houden. De man trok omstreeks 20.30 uur de aandacht, omdat hij volgens getuigen op de Johannes Camphuijsstraat een vrouw tegen haar wil een auto in had getrokken. Gealarmeerde politieagenten zagen dat de 38-jarige Haagse automobilist met moeite zijn voertuig parkeerde op de Laan van Nieuw Oost-indië. Een 23-jarige vrouw uit Zoetermeer liep huilend over straat en verklaarde dat zij uit de auto was gevlucht en doodsbang was voor de man.

De politie hield de man aan, maar dit ging niet zonder slag of stoot. De agenten ontvingen rake klappen en moesten pepperspray gebruiken om de dronken en agressieve verdachte onder controle te krijgen. Op het politiebureau blies hij 300 ugl. Voorlopig zit hij nog vast in de cel, tot hij zich voor de rechter moet verantwoorden.

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…