Home Zuid-Holland Den Haag Babbeltruc in Den Haag

Babbeltruc in Den Haag

Een 90-jarige Hagenaar is woensdag in de Landréstraat in Den Haag het slachtoffer geworden van een babbeltruc. Twee mannen belden woensdagmiddag rond 13.00 uur bij de woning van de hoogbejaarde man aan. De mannen vertelden dat zij de ventilatieroosters schoon kwamen maken en de man liet hen binnen. Eenmaal in de woning vroeg één van de mannen aan de bewoner of hij geld kon wisselen. Daarna gingen ze verder met het schoonmaken van de roosters. Na een tijdje riep één van hen de bewoner naar de keuken om een probleem te bespreken. Kort daarna verlieten de mannen de woning. Nadat de mannen waren vertrokken, kwam de bewoner er achter dat er geld was verdwenen.

De twee mannen die bij het hoogbejaarde slachtoffer aanbelden waren:

blanke mannen

1.70 m

normaal/slank postuur

40-45 jaar

ze spraken accentloos Nederlands

De mannen droegen allebei een zwarte overall zonder opschrift. Eén van hen had een zwarte muts op en de ander had kort donker haar.

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…