Home Zuid-Holland Den Haag Overlast leidt tot inname geluidsapparatuur

Overlast leidt tot inname geluidsapparatuur

Herhaaldelijke meldingen van geluidsoverlast leidden er woensdagmorgen in alle vroegte toe dat agenten bij een woning aan de Hasebroekstraat in Den Haag geluidsapparatuur in beslag namen. Toen de agenten rond 01.25 uur bij de woning arriveerden, hoorden zij de harde muziek en zagen rook opstijgen vanuit de binnentuin. De bewoner vertelde een feestje te hebben. De agenten verzochten vervolgens de muziek zachter te zetten en, gezien de grote rookontwikkeling, het vuur in de tuin te doven. Daarbij kregen de bewoners tevens een waarschuwing dat bij een volgende melding de geluidsapparatuur in beslag zou worden genomen.

Ruim een half uur later kwam er opnieuw een melding over geluidsoverlast binnen. Bij aankomst hoorden de agenten op straat opnieuw de muziek en bleek ook het vuur niet te zijn gedoofd. Hierop werd de geluidsapparatuur in beslag genomen.

 

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…