Home Zuid-Holland Den Haag Hennepkwekerij in woning

Hennepkwekerij in woning

In een woning aan de Melis Stokelaan en de Terletstraat in Den Haag ontmantelde de politie twee hennepkwekerijen. De eerste kwekerij werd maandag 29 april kort voor middernacht in een woning aangetroffen. Daar stonden in een ‘henneptent’ ruim 100 planten. Twee verdachten (26 en 28 jaar) werden aangehouden. De tweede kwekerij werd dinsdag 30 april om 11.00 uur aangetroffen in een woning aan de Terletstraat. Ook hier stond een henneptent in de woning waar ruim 200 planten in stonden. Een 21-jarige verdachte werd aangehouden. De politie kwam beide kwekerijen op het spoor na klachten vanuit de buurt.

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…