Home Zuid-Holland Den Haag Politie houdt blowende en drinkende bestuurder aan

Politie houdt blowende en drinkende bestuurder aan

De politie hield zondagavond om 22.45 uur een 41-jarige Hagenaar aan op de Van de Vennestraat in Den Haag. Agenten zagen de man al slingerend door Den Haag rijden en besloten de man staande te houden voor een alcoholtest. De verdachte trok op de Fruitweg de aandacht van de politie. Hij reed al slingerend op de rijbaan en moest steeds op het laatste moment uitwijken voor trottoirs, verkeersborden en dergelijke. De politie gaf de bestuurder een stopteken, waaraan hij in eerste instantie niet voldeed. Hij stopte even later en onderging op de Van der Vennestraat een blaastest. De blaastest gaf aan dat de man te veel had gedronken. Tevens roken agenten een wietlucht in de auto. Na enig aandringen, gaf de man toe ook een joint gerookt te hebben. De man is aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…