Home Zuid-Holland Den Haag Vrouw beroofd op hoek Van Ostadestraat / De Bockstraat

Vrouw beroofd op hoek Van Ostadestraat / De Bockstraat

Een 54-jarige Haagse werd donderdag om 14.15 uur op de hoek van de Van Ostadestraat / De Bockstraat in Den Haag beroofd. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen. Het slachtoffer had winkels in de omgeving van de Kempstraat bezocht toen zij op de hoek van de Van Ostadestraat / De Bockstraat plotseling een man met een panty over zijn hoofd voor haar zag staan. De man sneed met een mes de hengsels van haar handtas door en rende er vervolgens met haar handtas vandoor in de richting van de Vaillantlaan. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Diepenveen, Delfgauw, Den Haag – Bankhelpdeskfraude in Team West

In Team West besteden we vanavond aandacht aan twee zaken waarbij slachtoffers zijn benade…