Home Zuid-Holland Den Haag Fietsster overleden na aanrijding met vrachtwagen

Fietsster overleden na aanrijding met vrachtwagen

Een 69-jarige fietsster uit Den Haag is maandag 22 april overleden na een aanrijding met een vrachtwagen. De vrachtwagenchauffeur reed, even na 13.30 uur, over de Burgemeester Patijnlaan en zag vermoedelijk de fietsster over het hoofd. De vrachtwagen reed vanuit de richting Koningskade en sloeg bij de kruising rechtsaf de Bankastraat in waarbij de vrouw werd aangereden. Omstanders verleenden direct eerste hulp, maar reanimatie mocht niet meer baten. De vrouw overleed ter plaatse aan haar verwondingen. De 51-jarige chauffeur is als verdachte meegenomen naar het bureau voor verhoor. De politie doet verder onderzoek naar de aanrijding.

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…