Home Zuid-Holland Den Haag Politie ontdekt hennepkwekerij in woning

Politie ontdekt hennepkwekerij in woning

In een woning aan de Vreeswijkstraat in Den Haag trof de politie donderdagmiddag een hennepkwekerij aan. Bij de politie was een tip binnengekomen over een hennepgeur en warme lucht die uit de woning aan de Vreeswijkstraat  kwam. Agenten die poolshoogte namen, roken de geur en na verder onderzoek werd de duidelijk dat er een hennepkwekerij in de woning was.

Nadat een slotenmaker de deur had geopend, doorzochten de agenten de woning. Daar troffen zij een hennepkwekerij aan met circa 200 planten die in beslag werden genomen. De politie stelt een onderzoek in naar de eigenaar ervan.

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…