Home Zuid-Holland Den Haag Integrale controle openbaar vervoer

Integrale controle openbaar vervoer

De politie en de HTM controleerde donderdag gedurende de middaguren op een groot aantal lijnen van het openbaar vervoer. Tussen 13.45 en 17.00 uur vond de controle op de lijnen 4 en 9 en 16 plaats. In totaal kregen 67 passagiers van de HTM een proces-verbaal vanwege het reizen zijden zonder plaatsbewijs. De politie maakte in zes gevallen proces-verbaal op. Eén persoon werd aangehouden omdat hij vermoedelijk met een vervalse chipkaart reside en een man gaf een valse naam op.

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…