Home Zuid-Holland Den Haag Zakkenrolster aangehouden aan de Spuistraat

Zakkenrolster aangehouden aan de Spuistraat

Een beveiligingsmedewerkers van een kledingwinkel aan de Spuistraat in Den Haag  hield maandagmiddag rond 16.00 uur een 22-jarige vrouw zonder vaste woon of verblijf plaats aan die korte tijd daarvoor iemand rolde. De beveiliger zag hoe de vrouw een iPhone van een andere vrouw rolde, hij hield de vrouw aan en droeg haar over aan de politie. Agenten namen de verdachte mee naar het bureau. De telefoon is direct teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. De zakkenrolster zal zich binnenkort voor de Super Snelrecht moeten verantwoorden.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…