Home Zuid-Holland Den Haag Vrouw beroofd van tas in de Juffrouw Idastraat

Vrouw beroofd van tas in de Juffrouw Idastraat

De politie onderzoekt een beroving waarbij een nog onbekende man een 49-jarige toeriste beroofde van haar tas in de Juffrouw Idastraat in Den Haag, de recherche is op zoek naar getuigen. De vrouw liep donderdag rond 9.00 uur op de van de Oud Molstraat de Juffrouw Idastraat in toen een man op een fiets haar blauwe tas uit haar handen rukte. Het slachtoffer werd naar voren getrokken en zag hoe de verdachte wegfietste de Prinsestraat in.

Signalement van de verdachte:

Een man met een Noord Afrikaans uiterlijk, tussen de 18 en 25 jaar oud, mager/tenger postuur, ongeveer 1.90 m lang, korte bruine stekels. De man droeg een donkergrijs vest met capuchon, een blauwe spijkerbroek met donkere gympen.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Politie onderschept verdovende middelen in haven Scheveningen

De politie hield dinsdagochtend 9 maart rond 01:20 uur twee verdachten aan, nadat agenten …