Home Zuid-Holland Den Haag Inbrekers aangehouden dankzij oplettende getuige

Inbrekers aangehouden dankzij oplettende getuige

Een man schakelde in de nacht van zaterdag op zondag rond 1.30 uur direct de politie in toen hij zag dat drie mannen inbraken in een bakkerij aan de Fahrenheitstraat in Den Haag. Dankzij zijn oplettendheid konden agenten twee inbrekers in de kraag vatten. Na de melding dat er ingebroken zou worden in een bakkerij, gingen agenten erop af. Van de inbrekers was geen spoor meer toen zij bij de bakkerij aankwamen. Agenten besloten om de omliggende straten af te zetten en zochten onder andere in de portieken. In de Elsstraat werd een verdachte aangehouden, waarvan de getuige liet weten dat het om één van de inbrekers ging. Een politiehond vond een andere verdachte onder een auto in de Elsstraat. Allebei de verdachten, een 22-jarige en een 17-jarige Hagenaar, zijn aangehouden. Zij zitten vast voor verhoor.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…