Home Zuid-Holland Den Haag Politie houdt inbrekers aan

Politie houdt inbrekers aan

De politie hield woensdag rond 13.30 uur vier jongens aan die op klaarlichte dag probeerden in te breken in een woning aan de Jan Krosstraat in Den Haag. Een getuige kon helder omschrijven hoe de verdachten eruit zagen, op basis van dat signalement hielden toegesnelde politie-eenheden het tweetal (20 en 21) op de Regentesselaan aan. Twee andere verdachten stapten volgens getuigen op de tram, agenten lieten de tram stoppen en hielden twee verdachten (15 en 17) aan. Na onderzoek bleek dit tweetal niets met de inbraak te maken te hebben en ze konden na verhoor weer naar huis. De twee verdachten die op de Regentesselaan aangehouden werden, zitten nog vast voor verhoor. De recherche onderzoekt de inbraak.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Aanhoudingen bij drugsactie

Rechercheurs van de dienst regionale recherche van de politie eenheid Den Haag hielden din…