Home Zuid-Holland Den Haag Drietal probeert wielklem te verwijderen

Drietal probeert wielklem te verwijderen

De politie hield woensdag op het Hendrinaland in Den Haag drie personen aan die probeerden hun auto te ‘bevrijden’ van een wielklem. Een getuige zag hoe het drietal in de ochtend rond 10.30 uur met een breekijzer probeerde om een wielklem te verwijderen en belde de politie. Agenten namen poolshoogte en troffen inderdaad drie personen, een 29-jarige Hagenaar, een 39-jarige Hagenaar en een 29 jarige Haagse vrouw. Het drietal is aangehouden voor vernieling en meegenomen naar het bureau, na verhoor mochten ze weer naar huis. Het drietal zal via het supersnelrecht berecht worden.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…