Home Zuid-Holland Den Haag Man beroofd na vechtpartij

Man beroofd na vechtpartij

Een 45-jarige man is maandagavond mishandeld en daarna beroofd op de Van Zeggelenlaan in Den Haag. De politie kreeg maandagavond 1 april om 22.15 uur een melding binnen van een vechtpartij op de Van Zeggelenlaan. Agenten troffen hier een 45-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats met bebloede handen aan. Het slachtoffer vertelde dat een nog onbekende man hem uit het niets aanviel, hem schopte en sloeg. De 45-jarige man raakte waarschijnlijk hierdoor kort buiten bewustzijn. Toen hij weer bijkwam was hij aan behalve gewond ongeveer honderd euro kwijt.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…