Home Zuid-Holland Den Haag 70-jarige vrouw beroofd met babbeltruc

70-jarige vrouw beroofd met babbeltruc

Maandagmiddag om 17.00 uur werd een 70-jarige vrouw het slachtoffer van diefstal van haar sieraden. De politie is op zoek naar getuigen. De vrouw werd op de Laakkade ter hoogte van de loopbrug richting de daar gelegen supermarkt aangesproken door de inzittenden van een grijze personenauto. Een vrouw achterin de auto vroeg de 70-jarige Haagse de weg naar het ziekenhuis. Terwijl de dame de route uitlegde, deden de vrouw en een man op de bijrijdersstoel sieraden om bij de vrouw. Al snel bleek dat het om nepsieraden ging en dat haar eigen sieraden, een ketting en twee armbanden, waren ontvreemd. Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt in de omgeving van de Laakkade.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…