Home Zuid-Holland Den Haag Wateroverlast leidt agenten naar gestolen telefoons

Wateroverlast leidt agenten naar gestolen telefoons

Dankzij een melding over wateroverlast vonden agenten dinsdagmiddag in een woning aan de Hulshorststraat in Den Haag onder meer zestien mobiele telefoons die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. Andere bewoners van het pand belden rond 15.00 uur de politie omdat er vanuit de boven hen gelegen woning water naar beneden stroomde. Ter plaatse zagen de agenten het water onder de voordeur van de betreffende woning uitstromen. Aan de achterzijde van het pand druppelde het water van het balkon.

Via een trap van de brandweer klommen agenten de woning in en vonden een lekkage boven de voordeur. De woning leek verder niet bewoond, maar tussen de vele overal gelegen spullen zagen de agenten meerdere telefoons.

Vermoedelijk was de woning niet als zodanig in gebruik, maar werd deze gebruikt om van diefstal afkomstige goederen te bewaren. Uiteindelijk namen de agenten naast de zestien mobiele telefoons ook een groot aantal toebehoren en een laptop in beslag.

Een 22-jarige Haagse die het pand huurde, meldde zich later die dag op het politiebureau. Zij werd aangehouden voor heling, dan wel diefstal. De politie doet verder onderzoek.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Aanhoudingen bij drugsactie

Rechercheurs van de dienst regionale recherche van de politie eenheid Den Haag hielden din…