Home Zuid-Holland Den Haag Grootschalige integrale controle op Fruitweg

Grootschalige integrale controle op Fruitweg

De politie hield woensdag samen met de rijks- en gemeentebelasting een grote controle rond de Fruitweg. In totaal werden 55 voertuigen aan de kant van de weg gezet en konden 34 voertuigen met een proces verbaal verder rijden. Tijdens de controle legde de rijksbelastingdienst beslag op een bedrag van ruim 300.000 euro, het betreft onder meer motorrijtuigenbelasting en inkomstenbelasting. In totaal werden 13 personenauto’s in beslag genomen. De gemeentebelasting heeft beslag gelegd op bijna 8000 euro, hiervoor werden 3 voertuigen in beslag genomen.

Tijdens de controle viel op dat veel voertuigen niet verzekerd waren. Eén bestuurder is aangehouden nadat in zijn auto drugs aangetroffen werd. Hij zal hiervoor een dagvaarding ontvangen.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…