Home Zuid-Holland Den Haag Vervalser aangehouden

Vervalser aangehouden

De politie hield op dinsdag omstreeks 15.00 uur in een portiek aan de Los Angelesstraat in Den Haag een 20-jarige Rijswijker aan op verdenking van vervalsing. Agenten zagen tijdens hun surveillance – die gericht was op het voorkomen van woninginbraken – in een portiek een man staan waarvan zij vermoedden dat hij daar niet thuis hoorde. De agenten hielden de Rijswijker staande en vroegen hem naar de reden waarom hij in het portiek stond. Hierop kon hij geen antwoord geven. De man kreeg proces-verbaal voor het overtreden van de Algemene Politie Verordening (zonder redelijk doel hangen in een portiek). De verdachte gaf aan geen bezwaar te hebben tegen een fouillering. In zijn zakken troffen agenten een kentekenbewijs aan. Agenten elders in de wijk troffen een auto aan met het betreffende kenteken, maar de auto kwam niet overeen met de gegevens op het kentekenbewijs. De auto bleek te zijn omgekat en was in België gestolen. De Rijswijker is aangehouden en overgebracht naar het bureau. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…