Home Zuid-Holland Den Haag Verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij overleden Hagenaar

Verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij overleden Hagenaar

Het rechercheteam dat onderzoek doet naar het overlijden van een 73-jarige Hagenaar die begin maart in zijn woning aan de Escamplaan werd aangetroffen hield vrijdag een 30-jarige verdachte aan uit Den Haag. De bewoner werd vrijdagavond 6 maart onder verdachte omstandigheden aangetroffen in zijn woning. Een Team Grootschalig Opsporen (TGO) van de politie is kort na het aantreffen van het lichaam een onderzoek gestart onder leiding van een officier van justitie. De man is door een misdrijf om het leven is gekomen. In de woning is uitvoerig forensisch en tactisch onderzoek gedaan. De verdachte is maandag voorgeleid voor de rechter commissaris.

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…