Home Zuid-Holland Den Haag Bejaarde vrouw bestolen van armband

Bejaarde vrouw bestolen van armband

Een nog onbekende vrouw beroofde donderdag een 89-jarige Haagse op de Van Der Duynstraat in haar woonplaats. De verdachte sprak de vrouw en pakte het slachtoffer meerdere keren vast. In één van deze pogingen nam zij het gouden armband van het slachtoffer weg.

Het slachtoffer liep met haar rollator vanaf het Oranjeplein richting de Van der Duynstraat. In de Van der Duynstraat parkeerde een donkerkleurige auto, voorzien van buitenlands kenteken, waaruit een jonge vrouw stapte. In de auto zat nog een oudere man en een gezette oudere vrouw. De vrouw liep op het slachtoffer af en sprak haar aan. De vrouw vertelde het slachtoffer dat haar moeder in het ziekenhuis lag en dat zij dood ging. Zij pakte het slachtoffer onder andere om de nek, armen en polsen beet. Slachtoffer heeft de opdringerige vrouw meerdere malen van haar af moeten duwen. Op een gegeven moment vrouw de gezette dame vanuit de auto aan slachtoffer gevraagd of zij nog ringen wilde kopen. Toen het slachtoffer aangaf geen interesse te hebben stapte zij bij de anderen in de donker kleurige auto en reden zij weg in de richting van het Oranjeplein. Later bemerkte het slachtoffer dat haar gouden armband van haar pols was gestolen.

De verdachte had een blanke huidskleur, een jong uiterlijk en was ongeveer 1.60 m. lang. Zij droeg ten tijde van de beroving een beige zomerachtige jurk. Zij stapte na de beroving in een donkerkleurige auto, voorzien van een buitenlands kenteken, die wegreed in de richting van het Oranjeplein. In de auto zaten een oudere man een een gezette, oudere vrouw.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…