Home Zuid-Holland Den Haag Woninginbrekers op heterdaad betrapt

Woninginbrekers op heterdaad betrapt

Dankzij een oplettende getuige kon de politie woensdagochtend 20 maart twee 20-jarige woninginbrekers op heterdaad arresteren. De twee mannen braken woensdagochtend om 11.15 uur in bij een woning aan de Sportlaan. Een wandelaar die langliep, hoorde glasgerinkel en belde direct 112. Politieagenten die op de melding reageerden, zagen vervolgens twee mannen op het dak van een schuur klimmen.

De agenten sommeerden de mannen om te stoppen, maar zij vluchtten de tuinen van de woningen aan de Sijzenlaan in. Nadat de omgeving was afgezet, doorzochten politieagenten de tuinen. In een daarvan troffen ze de twee verdachten aan. De mannen, een 20-jarige Hagenaar en een 20-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, werden aangehouden.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…