Home Zuid-Holland Den Haag Man aangehouden met bolletjes harddrugs

Man aangehouden met bolletjes harddrugs

De politie hield woensdag 20 maart rond 21.20 uur op de Stationsweg een 30-jarige man uit Den Haag aan die zich al enige tijd verdacht gedroeg. Na controle bleek de man bolletjes zich te hebben. Surveillerende agenten zag hoe de man schichtig om zich heen keek, ze hielden de man in de gaten te houden. Na dat de man steeds korte bezoekjes vracht aan verschillende adressen besloten de agenten de Hagenaar te controleren. De man bleek drie bolletjes met harddrugs bij zich te hebben. Hij is aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…