Home Zuid-Holland Den Haag Vrouw gaat opnieuw de fout in

Vrouw gaat opnieuw de fout in

De politie hield op de Laan van Hoornwijk in Den Haag een 30-jarige vrouw uit Den Haag aan die te hard reed, zonder geldig rijbewijs. Bij haar fouillering bleek de verdachte verdovende middelen bij zich te hebben. Tijdens een lasercontrole zagen agenten de vrouw rijden met een snelheid van 75 km per uur waar 50 was toegestaan. Hierop is besloten de vrouw staande te houden. Bij de controle bleek het rijbewijs van de vrouw al geruime tijd verlopen te zijn. De Haagse is hierop aangehouden, bij haar fouillering bleek de vrouw drugs bij zich te hebben. De verdachte bleek nog schorsende voorwaarden te hebben van een eerder incident, hierop is besloten dat zij woensdag 20 maart wordt voorgeleid aan de rechter-commissaris.

 

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…