Home Zuid-Holland Den Haag Politie zoekt getuigen van diefstal die in vechtpartij eindigde

Politie zoekt getuigen van diefstal die in vechtpartij eindigde

De politie stelt een nader onderzoek in naar het incident bij de supermarkt aan ’t Spui van donderdagavond. Daarbij hield de politie een 34- en 39-jarige verdachte aan. Uit onderzoek blijkt dat de auto waarin de mannen reden van diefstal afkomstig was. De politie onderzoekt de zaak en is daarbij op zoek naar getuigen.

Die dag rond 18.00 uur kwam een man een winkel binnen voor het kopen van een pakje sigaretten. Op het moment dat de verkoper de man van wisselgeld wilde voorzien, graaide hij geld uit de handen van de verkoper en ging er met een nog onbekend bedrag en de sigaretten vandoor. Behalve de verkoper renden nog twee mannen achter de verdachte aan en ontstond er op straat een vechtpartij.

De verdachte wist te ontkomen en ging er vandoor in een auto met buitenlandse kentekenplaten. In deze auto, die vermoedelijk klaar stond, zaten nog drie mannen. De auto reed over het Spui weg in de richting van de Pletterijkade. Het voertuig dat van diefstal afkomstig bleek, werd niet veel later aangetroffen op de Stationsweg met daarin nog twee mannen. Deze twee verdachten van 34 en 39 jaar oud uit Litouwen werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar wordt hun betrokkenheid bij de diefstal onderzocht.

 

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…