Home Zuid-Holland Den Haag Man met drugs en wapens aangehouden

Man met drugs en wapens aangehouden

Een man van 23 jaar uit ‘s-Hertogenbosch is donderdag aangehouden omdat hij drugs en wapens bij zich had. Surveillerende agenten zagen de verdachte rond 16.00 uur op de Klarinet in een auto zitten, samen met een andere man. Toen ze poolshoogte namen, roken de politiemensen een wietlucht. Ze controleerden de inzittenden. De Bosschenaar bleek een boksbeugel, twee messen, een zakje wiet en 1,4 gram cocaine bij zich te hebben. Hij is aangehouden en meegenomen naar het bureau. Na verhoor is hij heengezonden met een proces-verbaal. De drugs en wapens zijn in beslag genomen.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…