Home Zuid-Holland Den Haag Vuurwapens aangetroffen in Rijswijk

Vuurwapens aangetroffen in Rijswijk

Politieagenten hielden woensdag om 12.30 uur twee verdachten aan na een ruzie op de Strijplaan in Rijswijk. Bij onderzoek in een woning troffen agenten twee vuurwapens aan. Agenten kregen een melding dat er een ruzie zou zijn op de Strijplaan en dat daarbij mogelijk iemand bedreigd zou zijn met een vuurwapen. Op straat hielden agenten een 31-jarige Hagenaar aan die voldeed aan het opgegeven signalement van de verdachte. Bij onderzoek in een woning troffen agenten twee vuurwapens aan. De bewoner, een 50-jarige Haagse, werd aangehouden. De verdachten zitten nog vast. De recherche onderzoekt de zaak.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…