Home Zuid-Holland Den Haag Melding vuurwapens blijkt loos alarm

Melding vuurwapens blijkt loos alarm

De politie kreeg donderdag omstreeks 13.00 uur een melding dat in een pand aan de Valkenboskade zich één of meerdere gewapende personen zouden bevinden. Omdat niet direct duidelijk was of het om een overval of gijzeling betrof, stelde de politie direct een groot onderzoek in. In het betreffende pand aan de Valkenboskade troffen agenten een 34-jarige man Hagenaar aan. Hij werd aangehouden. In het pand werden geen vuurwapens aangetroffen.

Uit nader onderzoek bleek dat deze 34-jarige Hagenaar niets met de melding te maken had. De politie sluit niet uit dat het een valse melding betrof. De 34-jarige bewoner werd direct in vrijheid gesteld.

 

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Aanhoudingen bij drugsactie

Rechercheurs van de dienst regionale recherche van de politie eenheid Den Haag hielden din…