Home Zuid-Holland Den Haag Gezochte veroordeelde meldt zich

Gezochte veroordeelde meldt zich

Een 31-jarige Hagenaar meldde zich donderdag bij de politie omdat hij werd gezocht door het speciale opsporingsteam van de politie dat voortvluchtige veroordeelden opspoort. De man moest nog een gevangenisstraf van bijna 200 dagen ondergaan, maar wist sinds januari uit handen van de politie te blijven. Hij was veroordeeld voor bedreiging, openlijk geweld en mishandeling. Het speciale opsporingsteam bezocht meerdere malen een paar verblijfadressen waar de man zich kon bevinden. De man bleek iedere keer niet aanwezig. Uiteindelijk besloot hij zich zelf maar aan te geven. Hij werd ingesloten om zijn straf alsnog uit te zitten.

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Den Haag – Politie onderschept verdovende middelen in haven Scheveningen

De politie hield dinsdagochtend 9 maart rond 01:20 uur twee verdachten aan, nadat agenten …