Home Zuid-Holland Den Haag Gezochte veroordeelde meldt zich

Gezochte veroordeelde meldt zich

Een 31-jarige Hagenaar meldde zich donderdag bij de politie omdat hij werd gezocht door het speciale opsporingsteam van de politie dat voortvluchtige veroordeelden opspoort. De man moest nog een gevangenisstraf van bijna 200 dagen ondergaan, maar wist sinds januari uit handen van de politie te blijven. Hij was veroordeeld voor bedreiging, openlijk geweld en mishandeling. Het speciale opsporingsteam bezocht meerdere malen een paar verblijfadressen waar de man zich kon bevinden. De man bleek iedere keer niet aanwezig. Uiteindelijk besloot hij zich zelf maar aan te geven. Hij werd ingesloten om zijn straf alsnog uit te zitten.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…