Home Zuid-Holland Den Haag Omkleedsessie verraadt dief

Omkleedsessie verraadt dief

De politie hield zondag een 57-jarige Hagenaar aan voor winkeldiefstal. De man werd betrapt toen hij zichzelf ontdeed van de gestolen goederen. Agenten zagen tijdens een onopvallende surveillance dat omstreeks 16.45 uur een man een restaurantketen op het Spui binnenliep. In de zaak ontdeed hij zich van zijn kleding. Agenten zagen direct dat de kleding geprepareerd was. De verdachte liep na zijn verkleedpartij het restaurantketen uit. De agenten in burger volgden de man en hielden hem bij de tramhalte op het Spui aan. Er werden tijdens de fouillering meerdere kledingstukken aangetroffen die vermoedelijk afkomstig zijn van diefstal. De politie onderzoekt de zaak.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…