Home Zuid-Holland Den Haag Inbreker aangehouden na diefstal Anna Paulownastraat

Inbreker aangehouden na diefstal Anna Paulownastraat

Politieagenten hielden vrijdag om 02.40 uur op de Zeestraat een 21-jarige Hagenaar aan voor een inbraak in een bedrijf op de Anna Paulownastraat in Den Haag. Agenten zagen twee mannen lopen op de Laan van Meerdervoort die zich verdacht gedroegen. Enige tijd later zagen agenten een van de twee mannen op de Zeestraat lopen. De man was in het bezit van een tas die hij daarvoor nog niet bij zich had. Agenten zagen dat de man de tas onder een geparkeerde auto gooide toen agenten hem naderden. In de tas zaten goederen die afkomstig bleken te zijn uit een winkel uit de Anna Paulownastraat.  Agenten hielden de verdachte aan. De recherche onderzoekt de zaak.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…