Home Zuid-Holland Den Haag Politie zoekt getuigen diefstal met geweld

Politie zoekt getuigen diefstal met geweld

De politie zoekt getuigen van een diefstal met geweld, dinsdag op de hoek van de Prinsegracht met de Blekerslaan in Den Haag. Twee Haagse vrouwen (21 en 24 jaar) liepen omstreek 21.50 uur vanuit het centrum over de Prinsegracht toen ze plotseling werden aangesproken door een onbekende man. Hij begon plotseling tegen hun te schelden, waarna hij één van de twee mishandelde en haar geld weg nam.

De onbekende straatrover was een vermoedelijk Zuid-Europese man van begin 20 met zwart stekelhaar. Hij was gekleed in een zwarte leren jas met daaronder een lichtblauwe spijkerbroek, nette zwarte veterschoenen.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…