Home Zuid-Holland Den Haag Bij aanrijding betrokken fietser overleden

Bij aanrijding betrokken fietser overleden

De 77-jarige fietser uit Den Haag is dinsdagmiddag rond 16.15 uur op de Escamplaan in aanrijding gekomen met een bus. De fietser is eind van de middag in het ziekenhuis overleden. Vermoedelijk raakte de fietser vlak voor de aanrijding onwel waardoor hij ten val kwam. De fietser kwam in aanrijding met de achterzijde van de bus. De verkeers-ongevallen-analysedienst verrichtte ter plaatse onderzoek. In kader van het onderzoek werd de Escamplaan in beide richtingen afgesloten.

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…