Home Zuid-Holland Den Haag Bij aanrijding betrokken fietser overleden

Bij aanrijding betrokken fietser overleden

De 77-jarige fietser uit Den Haag is dinsdagmiddag rond 16.15 uur op de Escamplaan in aanrijding gekomen met een bus. De fietser is eind van de middag in het ziekenhuis overleden. Vermoedelijk raakte de fietser vlak voor de aanrijding onwel waardoor hij ten val kwam. De fietser kwam in aanrijding met de achterzijde van de bus. De verkeers-ongevallen-analysedienst verrichtte ter plaatse onderzoek. In kader van het onderzoek werd de Escamplaan in beide richtingen afgesloten.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Politie onderschept verdovende middelen in haven Scheveningen

De politie hield dinsdagochtend 9 maart rond 01:20 uur twee verdachten aan, nadat agenten …