Home Zuid-Holland Den Haag Zes voertuigen in beslaggenomen tijdens controle

Zes voertuigen in beslaggenomen tijdens controle

Politie en belastingsdienst organiseerden woensdagavond 27 februari een grote verkeers- en belastingcontrole op en rond het Kaapseplein in Den Haag. In totaal controleerden agenten 127 voertuigen. Ruim 20 bestuurders gingen met een bekeuring naar huis voor diverse verkeersovertredingen. De gemeentelijke belastingdienst controleerde 43 voeruigen, op twee is beslag gelegd. Deze zijn direct meegenomen. Een openstaand bedrag van bijna 2000 euro werd direct betaald. De belastingdienst controleerde 20 voertuigen. In totaal werd op vier voertuigen beslag gelegd. Een bedrag van ruim 10.000 euro werd direct betaald.

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Den Haag – Aanhoudingen bij drugsactie

Rechercheurs van de dienst regionale recherche van de politie eenheid Den Haag hielden din…