Home Zuid-Holland Den Haag Dronken joyrider geeft politie geen voorrang

Dronken joyrider geeft politie geen voorrang

Een 32-jarige Haagse automobilist belandde woensdagavond rond 23.00 uur in de cel, nadat hij in beschonken toestand een politievoertuig op de Willem de Zwijgerlaan geen voorrang verleende. Tijdens het aanspreken van de bestuurder, roken de agenten een sterke alcohollucht. Uit de blaastest bleek dat hij te diep in het glaasje had gekeken. Op het politiebureau blies de verdachte 395 ugl. Ook reed de verdachte met een ongeldig rijbewijs. Tijdens de fouillering ontdekten de politie een kleine hoeveelheid XTC en drugs. Later bleek dat de verdachte zonder toestemming de auto van zijn moeder had meegenomen. Joyriding maakt de lijst overtredingen dus compleet. De verdachte zit nog vast voor nader verhoor.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…