Home Zuid-Holland Den Haag Politie zoekt rennende laptopdief

Politie zoekt rennende laptopdief

Vorige week vrijdag 22 februari rond 18.40 uur kwam een bewoonster van Van der Duynstraat in Den Haag thuis. Bij het opendoen van de voordeur hoorde zij geluid binnen. Zij wist dat haar zoon niet thuis was maar riep toch zijn naam. Zij hoorde nog meer lawaai en rende naar buiten waarop een inbreker door het raam naar buiten sprong en vervolgers op zijn fiets weg reed in de richting van de Stationsweg. Bij de Stationsweg reed hij via het trottoir linksaf de Stationsweg op en vermoedelijk gelijk weer linksaf de Repelaerstraat in. De inbreker werd achterna gezeten tot aan de Stationsweg door de aangeefster en een getuige. De verdachte is niet te zien op de camerabeelden van de monitoren centrale maar wel te zien is dat voorbijgangers op de Stationsweg omkijken omdat er kennelijk wat gebeurde. Opvallend was dat de dader een gestolen laptop onder een van zijn armen had.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…