Home Zuid-Holland Den Haag Inbreker aangehouden

Inbreker aangehouden

Na een 1-1-2 melding van een bewoner van de Erasmusweg in Den Haag dat er bij hem werd ingebroken, heeft de politie op dinsdag rond 03.00 uur op het 3de Eeldepad een 29-jarige Hagenaar aangehouden. De politie is op zoek naar een tweede verdachte. De bewoner kwam omstreeks 02.30 uur thuis en hoorde gestommel op het balkon. Vervolgens zag hij twee mannen wegrennen. Een van hen werd even later aangehouden. De politie is op zoek naar een tweede verdachte waarvan het volgende signalement bekend is: man, lengte 1.60 meter, ca. 20 jaar oud , geheel in het zwart gekleed. Vermoedelijk droeg hij een joggingbroek.

Het woninginbrakenteam van politiebureau Zuiderpark onderzoekt de zaak.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…