Home Zuid-Holland Den Haag Dure tube tandpasta

Dure tube tandpasta

Alert winkelpersoneel betrapte vrijdag een 52-jarige Hagenaar op de Leyweg in Den Haag. De man leverde een volle spaarkaart in bij een supermarkt om zo een gratis tube tandpasta te krijgen. De zegels op de spaarkaart bleken echter gekopieerd.

De verdachte kwam om 17.20 uur in de winkel en rekende zijn boodschappen af. Tevens leverde hij een volle zegelspaarkaart in. In ruil voor een volle spaarkaart krijgen klanten een gratis tube tandpasta. De caissière vertrouwde de verdachte en zijn spaarkaart niet en riep de beveiliging erbij. Deze constateerde dat de zegels inderdaad gekopieerd waren. De man werd aangehouden en overgedragen aan de politie. Hij bekende direct en kreeg een boete van 210 euro.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Politie onderschept verdovende middelen in haven Scheveningen

De politie hield dinsdagochtend 9 maart rond 01:20 uur twee verdachten aan, nadat agenten …