Home Zuid-Holland Den Haag Politie zoekt getuigen van poging straatroof op Frederik Hendrikplein

Politie zoekt getuigen van poging straatroof op Frederik Hendrikplein

De politie is op zoek naar getuigen van een poging straatroof op zaterdag op het Frederik Hendrikplein. Even voor 12.30 uur probeerden een man en een vrouw een 83-jarige vrouw uit Den Haag te beroven van haar handtas. De 83-jarige vrouw kwam hierbij ten val en had last van haar knie. Doordat een omstander de Haagse te hulp schoot en de tas uit de hand van de man trok werd de beroving voorkomen. De man en de vrouw zijn daarna weggerend in de richting van de President Kennedylaan.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Aanhoudingen bij drugsactie

Rechercheurs van de dienst regionale recherche van de politie eenheid Den Haag hielden din…