Home Zuid-Holland Den Haag Gewelddadige straatroof op de Erasmusweg

Gewelddadige straatroof op de Erasmusweg

De politie zoekt getuigen van een straatroof op woensdag op de Erasmusweg in Den Haag. Het slachtoffer, een 14-jarige jongen uit Den Haag, stapte omstreeks 17.45 uur uit de tram lijn 16 bij de halte Erasmusplein. De jongen stak de Erasmusweg over in de richting van de Melis Stokelaan naar de bushalte tegenover het bejaardentehuis. Er kwam een onbekende jongen op hem aflopen die hem aansprak. De 14-jarige had oordopjes in omdat hij via zijn mobiele telefoon naar muziek luisterde. De jongen kwam voor hem staan, het slachtoffer haalde de oordoppen uit zijn oren en pakte zijn mobiele telefoon uit zijn jaszak. De jongen die tegenover hem stond griste direct de telefoon uit zijn handen en greep het slachtoffer bij zijn keel. Ook kreeg het slachtoffer twee kopstoten en een vuistslag tegen zijn hoofd. De dader liep weg in de richting van de Melis Stokelaan.

Signalement dader

Blanke man, normaal postuur, 18-25 jaar, 180-190 lang, snor, droeg een witte jas en een blauwe spijkerbroek en een muts.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…