Home Zuid-Holland Den Haag Vrouw van 50 jaar bruut beroofd

Vrouw van 50 jaar bruut beroofd

Het straatroventeam van Bureau de Heemstraat onderzoekt een straatroof van zaterdag rond 19.30 op de Spaarnestraat waarbij een nog onbekende man een 50-jarige Haagse op geweldadige wijze beroofde van haar tas. Het slachtoffer liep vanaf het Spaarneplein in de richting van de Zwetstraat, voor haar liepen drie personen. Plotseling draait één van de personen zich om en trekt aan de tas van de vrouw. De Haagse probeerde haar tas vast te houden waarop de man haar in haar buik schopte. De vrouw heeft haar tas uiteindelijk los gelaten, de mannen renden weg in de richting van de Binckhorstlaan.

Een getinte man van ongeveer 30 tot 35 jaar oud, tussen de 1.70 m en 1.85 m lang, donker stijl haar, droeg een licht blauwe jas met een witte bies, blauw shirt met witte streep en een blauwe spijkerbroek.

 

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Politie onderschept verdovende middelen in haven Scheveningen

De politie hield dinsdagochtend 9 maart rond 01:20 uur twee verdachten aan, nadat agenten …