Home Zuid-Holland Delft Delft – Getuigen gezocht steekincident Delft

Delft – Getuigen gezocht steekincident Delft

Een 27-jarige man is zaterdagochtend 5 augustus rond 05:13 uur gewond geraakt bij een steekincident in de Peperstraat. De politie doet onderzoek.

Agenten ontvingen rond 05:13 uur een melding van een mishandeling. Toen zij daar aan kwamen, troffen zij een zwaar gewonde man aan en startten direct met hulpverlening. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd, de politie onderzoekt het incident. Het slachtoffer is buiten levensgevaar.

Getuigen

Heeft u iets gezien of gehoord van het incident of de aanloop naar het incident, of heeft u beelden van de omgeving Peperstraat waar mogelijk iets opvallends op te zien is? Neem dan direct contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.  U kunt ook beelden of informatie delen via het onderstaande tipformulier.

Laad meer Delft
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…