Home Zuid-Holland Delft Delft – Explosie beschadigt flatwoning Lisztstraat

Delft – Explosie beschadigt flatwoning Lisztstraat

Een explosie heeft donderdagochtend 6 juli een flatwoning aan de Lisztstraat flink beschadigd. Bij de explosie raakte niemand gewond. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Rond 05.20 uur ontving de politie meerdere meldingen van een harde knal in de Lisztstraat. Een explosie zorgde voor flinke schade aan een flatwoning in de straat. Meerdere ruiten van de woning sneuvelden en ook platen aan de voorzijde raakten beschadigd. Ook de naastgelegen woning liep schade op. De politie startte direct een uitgebreid buurtonderzoek, maar trof geen verdachte meer aan.

Politie zoekt getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die donderdagochtend 6 juli tussen 05.00 uur en 05.30 uur iets gezien of gehoord hebben. Was u getuige of beschikt u over videobeelden? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844 of M 0800-7000.

Laad meer Delft
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…