Home Zuid-Holland Delft Delft – Verdachte aangehouden schietincident Wagenaarstraat (update)

Delft – Verdachte aangehouden schietincident Wagenaarstraat (update)

Een 20-jarige man uit Leiden is aangehouden vanwege zijn betrokkenheid bij het schietincident aan de Wagenaarstraat op vrijdagavond 7 april. De aanhouding vond plaats op maandag 10 april in een woning in Spijkenisse.

Vrijdag 7 april rond 17.50 uur kregen agenten een melding van een schietincident aan de Wagenaarstraat. Op die locatie troffen zij een lichtgewonde man aan bij een auto waarin meerdere kogelinslagen zaten. Het slachtoffer verklaarde dat hij door een onbekende man met een vuurwapen was bedreigd. Bij een gevecht dat daarop volgde, werd meerdere keren geschoten. Het slachtoffer werd daarbij niet geraakt, maar raakte wel lichtgewond in het gevecht. De verdachte vluchtte weg in onbekende richting.

De verdachte wordt donderdag 13 april voorgeleid.

Laad meer Delft
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…