Home Zuid-Holland Delft Delft – Verdachte aangehouden schietincident Wagenaarstraat (update)

Delft – Verdachte aangehouden schietincident Wagenaarstraat (update)

Een 20-jarige man uit Leiden is aangehouden vanwege zijn betrokkenheid bij het schietincident aan de Wagenaarstraat op vrijdagavond 7 april. De aanhouding vond plaats op maandag 10 april in een woning in Spijkenisse.

Vrijdag 7 april rond 17.50 uur kregen agenten een melding van een schietincident aan de Wagenaarstraat. Op die locatie troffen zij een lichtgewonde man aan bij een auto waarin meerdere kogelinslagen zaten. Het slachtoffer verklaarde dat hij door een onbekende man met een vuurwapen was bedreigd. Bij een gevecht dat daarop volgde, werd meerdere keren geschoten. Het slachtoffer werd daarbij niet geraakt, maar raakte wel lichtgewond in het gevecht. De verdachte vluchtte weg in onbekende richting.

De verdachte wordt donderdag 13 april voorgeleid.

Laad meer Delft
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Verdachten aangehouden voor schietincident Jonker Fransstraat

In het onderzoek naar een schietincident dat op 14 mei 2023 plaats vond op de Jonker Frans…