Home Zuid-Holland Delft Delft – Gezocht – Zware mishandeling Delft

Delft – Gezocht – Zware mishandeling Delft

Op zaterdag 9 juli is een 24- jarige Delftenaar het slachtoffer geworden van een zware mishandeling.

Rond 02.30 uur liep het slachtoffer over de Buitenwatersloot in Delft toen hij op straat belaagd werd door vijf personen. Het slachtoffer is daarbij hard geslagen met een kettingslot, getrapt en geslagen. Het slachtoffer is vervolgens buiten bewustzijn geraakt en de groep is weggefietst en hebben hem in hulpeloze toestand achtergelaten. Het slachtoffer heeft tengevolge van deze zware mishandeling zwaar letstel opgelopen aan zijn gezicht en tanden. Het is het slachtoffer bekend dat beelden van deze mishandeling op sociale media zijn rondgegaan. De politie is ook nog op zoek naar deze beelden. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de verdachten. 

Laad meer Delft
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…