Home Zuid-Holland Delft Delft – Ruzie mondt uit in steekincident

Delft – Ruzie mondt uit in steekincident

Twee mannen van 32 en 28 jaar en zonder vaste woon- of verblijfplaats, kregen dinsdag 21 september op de Binnenwatersloot ruzie met elkaar. De 28-jarige man werd daarbij gestoken en raakte gewond aan, onder andere, een arm.

Omstreeks 18.00 uur werd het steekincident gemeld bij de politie door een getuige. Twee mannen kregen ruzie met een derde man op de Binnenwatersloot waarbij er werd geschreeuwd en bedreigingen geuit werden. Hierop werd de 28-jarige man gestoken. Omdat het steekwapen mogelijk in het water was gegooid is er in de gracht aan de Oude Delft door duikers gezocht. Beide mannen werden aangehouden. De politie doet verder onderzoek.

Laad meer Delft
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Verdachte van schietpartij Goudse Rijweg gezocht

Wat de precieze aanleiding was, is nog onduidelijk. Toch loopt begin september een woorden…