Home Zuid-Holland Delft Delft – Politie zoekt getuigen verkeersongeval A13

Delft – Politie zoekt getuigen verkeersongeval A13

De politie zoekt getuigen van een verkeersongeval op dinsdagmiddag 16 april op de A13 richting Rotterdam, ter hoogte van Delft (hectometerpaal 8.4). Het ongeluk werd veroorzaakt door een rondvliegend stuk zeil. De politie wil graag weten hoe dit zeil op de snelweg terechtkwam.

Het zeil belandde rond 14.25 uur onder een auto op de rechter rijstrook. Hierdoor ontstond een ernstige aanrijding met een vrachtwagen.

Iets gezien of gehoord?
De politie komt graag in contact met de eigenaar van het zeil, getuigen die het verkeersongeluk hebben zien gebeuren of die het zeil op dinsdagmiddag 16 april op de snelweg A13 hebben gezien. Heeft u informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Laad meer Delft
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Vijf minderjarige verdachten aangehouden voor mishandeling Willem de Zwijgerlaan

Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de mishandeling en het overlijden van een 71-jar…